Video Youtube EL BÚNQUER: Blanche Monnier (3x31)

EL BÚNQUER: Blanche Monnier (3x31). Després de la bonica història d'ahir, la d'en Monchito, ens sap greu portar-vos la biografia de la Blanche Monnier i espatllar-vos la setmana. El relat comença tranquil, els pares de la Blanche pertanyen a l'alta societat i són gent molt estirada; la castiguen i són durs amb la pobra mossa, però res de l'altre món. Ara bé, hi ha un punt que la cosa es complica de mala manera. Agafeu-vos fort perquè farem una de les el·lipsis més grans que hem vist en aquest programa, farem un salt de 25 anys, els 25 anys que la pobra Blanche es va passar tancada a les golfes. - EMTVDesprés de la bonica història d'ahir, la d'en Monchito, ens sap greu portar-vos la biografia de la Blanche Monnier i espatllar-vos la setmana. El relat comença tranquil, els pares de la Blanche pertanyen a l'alta societat i són gent molt estirada; la castiguen i són durs amb la pobra mossa, però res de l'altre món. Ara bé, hi ha un punt que la cosa es complica de mala manera. Agafeu-vos fort perquè farem una de les el·lipsis més grans que hem vist en aquest programa, farem un salt de 25 anys, els 25 anys que la pobra Blanche es va passar tancada a les golfes.

Després de la bonica història d’ahir, la d’en Monchito, ens sap greu portar-vos la biografia de la Blanche Monnier i espatllar-vos la setmana. El relat comença tranquil, els pares de la Blanche pertanyen a l’alta societat i són gent molt estirada; la castiguen i són durs amb la pobra mossa, però res de l’altre món. Ara bé, hi ha un punt que la cosa es complica de mala manera. Agafeu-vos fort perquè farem una de les el·lipsis més grans que hem vist en aquest programa, farem un salt de 25 anys, els 25 anys que la pobra Blanche es va passar tancada a les golfes.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!