Video Youtube EL BÚNQUER: Bruce Lee (4x39)

EL BÚNQUER: Bruce Lee (4x39). Ja sabem que els oients que practiqueu arts marcials li teniu molt respecte, al mestre Bruce Lee. A nosaltres no ens heu de convèncer de res, precisament el director del programa fa boxa (a Rubí, imagineu-vos!) i una altra cosa encara més bèstia que es diu “filipino dirty boxing”! Però tots plegats ens heu de reconèixer que el Bruce Lee era un quillo violent, que es dedicava a amenaçar els professors amb un punxó. Després ja es va anar encarrilant… (Gràcies als esports de contacte? Potser sí.) - EMTVJa sabem que els oients que practiqueu arts marcials li teniu molt respecte, al mestre Bruce Lee. A nosaltres no ens heu de convèncer de res, precisament el director del programa fa boxa (a Rubí, imagineu-vos!) i una altra cosa encara més bèstia que es diu “filipino dirty boxing”! Però tots plegats ens heu de reconèixer que el Bruce Lee era un quillo violent, que es dedicava a amenaçar els professors amb un punxó. Després ja es va anar encarrilant… (Gràcies als esports de contacte? Potser sí.)

Ja sabem que els oients que practiqueu arts marcials li teniu molt respecte, al mestre Bruce Lee. A nosaltres no ens heu de convèncer de res, precisament el director del programa fa boxa (a Rubí, imagineu-vos!) i una altra cosa encara més bèstia que es diu “filipino dirty boxing”! Però tots plegats ens heu de reconèixer que el Bruce Lee era un quillo violent, que es dedicava a amenaçar els professors amb un punxó. Després ja es va anar encarrilant… (Gràcies als esports de contacte? Potser sí.)

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!