Video Youtube EL BÚNQUER: Camberley Kate (4x141)

EL BÚNQUER: Camberley Kate (4x141). Comencem la setmana amb un capítol amable. La Katherine Ward, també anomenada Camberley Kate, va ser una d'aquelles ànimes caritatives que va dedicar tota la seva vida a rescatar i cuidar gossos de carrer. És cert que comencem la seva història amb la mort dels pares; de fet, això va fer que la Camberley fos una nena molt hermètica, que no volia tenir contacte amb ningú. Només li agradava estar acompanyada dels seus amics peluts. La cosa es complica quan a la Camberley se li escapa una mica de les mans i comença a acumular més gossos dels que pot gestionar. - EMTVComencem la setmana amb un capítol amable. La Katherine Ward, també anomenada Camberley Kate, va ser una d'aquelles ànimes caritatives que va dedicar tota la seva vida a rescatar i cuidar gossos de carrer. És cert que comencem la seva història amb la mort dels pares; de fet, això va fer que la Camberley fos una nena molt hermètica, que no volia tenir contacte amb ningú. Només li agradava estar acompanyada dels seus amics peluts. La cosa es complica quan a la Camberley se li escapa una mica de les mans i comença a acumular més gossos dels que pot gestionar.

Comencem la setmana amb un capítol amable. La Katherine Ward, també anomenada Camberley Kate, va ser una d’aquelles ànimes caritatives que va dedicar tota la seva vida a rescatar i cuidar gossos de carrer. És cert que comencem la seva història amb la mort dels pares; de fet, això va fer que la Camberley fos una nena molt hermètica, que no volia tenir contacte amb ningú. Només li agradava estar acompanyada dels seus amics peluts. La cosa es complica quan a la Camberley se li escapa una mica de les mans i comença a acumular més gossos dels que pot gestionar.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!