Video Youtube EL BÚNQUER: Cameron Willingham (3x170)

EL BÚNQUER: Cameron Willingham (3x170). Després d'escolar aquesta biografia tindreu el cap fet un embolic. Avui hem volgut fer una mica de Després d'escolar aquesta biografia tindreu el cap fet un embolic. Avui hem volgut fer una mica de "Crims" i us hem portat el cas d'en Cameron, un "white trash" americà que es va veure fotut en un bon merder quan se li va cremar la casa i el van acusar d’assassinat. Ell declara que no hi té res a veure, que l'incendi havia sigut un accident. El condemnen a la pena capital i en Cameron es passa 11 anys esperant al corredor de la mort mentre intenta demostrar que ell no va estar implicat en l'incendi que va devorar casa seva. Culpable o innocent? Nosaltres no ho tenim gens clar!

Després d’escolar aquesta biografia tindreu el cap fet un embolic. Avui hem volgut fer una mica de “Crims” i us hem portat el cas d’en Cameron, un “white trash” americà que es va veure fotut en un bon merder quan se li va cremar la casa i el van acusar d’assassinat. Ell declara que no hi té res a veure, que l’incendi havia sigut un accident. El condemnen a la pena capital i en Cameron es passa 11 anys esperant al corredor de la mort mentre intenta demostrar que ell no va estar implicat en l’incendi que va devorar casa seva. Culpable o innocent? Nosaltres no ho tenim gens clar!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!