Video Youtube EL BÚNQUER: Capítol final de la 2a temporada (2x184)

EL BÚNQUER: Capítol final de la 2a temporada (2x184). Quina serà la biografia que haurem triat per tancar la segona temporada? Recordeu que la primera va ser Jesucrist, el “loser” històric més gran de tots els temps. Quina altra persona podria estar a l’altura de les circumstàncies? Nosaltres ho hem tingut molt clar, un nom que s’ha repetit durant tota la temporada, una persona que sempre ha anat un pas endavant, que no l’hem enganxat mai a peu canviat; suposem que ja teniu un parell de noms a la ment. - EMTVQuina serà la biografia que haurem triat per tancar la segona temporada? Recordeu que la primera va ser Jesucrist, el “loser” històric més gran de tots els temps. Quina altra persona podria estar a l’altura de les circumstàncies? Nosaltres ho hem tingut molt clar, un nom que s’ha repetit durant tota la temporada, una persona que sempre ha anat un pas endavant, que no l’hem enganxat mai a peu canviat; suposem que ja teniu un parell de noms a la ment.

Quina serà la biografia que haurem triat per tancar la segona temporada? Recordeu que la primera va ser Jesucrist, el “loser” històric més gran de tots els temps. Quina altra persona podria estar a l’altura de les circumstàncies? Nosaltres ho hem tingut molt clar, un nom que s’ha repetit durant tota la temporada, una persona que sempre ha anat un pas endavant, que no l’hem enganxat mai a peu canviat; suposem que ja teniu un parell de noms a la ment.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!