Video Youtube EL BÚNQUER: Carlos Henrique Raposo (2x151)

EL BÚNQUER: Carlos Henrique Raposo (2x151). Aparquem una estona les matances i les tragèdies per centrar-nos en la vida de Carlos Henrique Raposo, el futbolista brasiler més dolent i inútil de tots els temps. Un jugador que el més rodó que havia vist era un pneumàtic de cotxe. El nano era tan dolent que va haver de simular lesions al llarg de la seva vida perquè els entrenadors no descobrisin que era un autèntic paquet. Història molt divertida, amb futbol, presidents mafiosos i molta samba! - EMTVAparquem una estona les matances i les tragèdies per centrar-nos en la vida de Carlos Henrique Raposo, el futbolista brasiler més dolent i inútil de tots els temps. Un jugador que el més rodó que havia vist era un pneumàtic de cotxe. El nano era tan dolent que va haver de simular lesions al llarg de la seva vida perquè els entrenadors no descobrisin que era un autèntic paquet. Història molt divertida, amb futbol, presidents mafiosos i molta samba!

Aparquem una estona les matances i les tragèdies per centrar-nos en la vida de Carlos Henrique Raposo, el futbolista brasiler més dolent i inútil de tots els temps. Un jugador que el més rodó que havia vist era un pneumàtic de cotxe. El nano era tan dolent que va haver de simular lesions al llarg de la seva vida perquè els entrenadors no descobrisin que era un autèntic paquet. Història molt divertida, amb futbol, presidents mafiosos i molta samba!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!