Video Youtube EL BÚNQUER: Carrie Nation (4x36)

EL BÚNQUER: Carrie Nation (4x36). La Carrie va ser una noia que va viure com l'alcohol convertia el seu marit en un parrac humà. De fet, el pobre home va acabar morint perquè el fetge li va explotar. Llavors, la Carrie va decidir lluitar contra la venda d'alcohol; primer predicant la paraula de Déu i fent sermons contra les begudes alcohòliques davant de les tavernes, però després va decidir anar a comprar unes destrals i organitzar una mica de comandos per anar a rebentar bars. - EMTVLa Carrie va ser una noia que va viure com l'alcohol convertia el seu marit en un parrac humà. De fet, el pobre home va acabar morint perquè el fetge li va explotar. Llavors, la Carrie va decidir lluitar contra la venda d'alcohol; primer predicant la paraula de Déu i fent sermons contra les begudes alcohòliques davant de les tavernes, però després va decidir anar a comprar unes destrals i organitzar una mica de comandos per anar a rebentar bars.

La Carrie va ser una noia que va viure com l’alcohol convertia el seu marit en un parrac humà. De fet, el pobre home va acabar morint perquè el fetge li va explotar. Llavors, la Carrie va decidir lluitar contra la venda d’alcohol; primer predicant la paraula de Déu i fent sermons contra les begudes alcohòliques davant de les tavernes, però després va decidir anar a comprar unes destrals i organitzar una mica de comandos per anar a rebentar bars.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!