Video Youtube EL BÚNQUER: Caterina de Siena (3x108)

EL BÚNQUER: Caterina de Siena (3x108). Potser sí que la Caterina va sentir Jesucrist dins seu i va tenir un matrimoni místic amb ell. Potser sí que tenia els seus estigmes i tenia una missió sagrada. Però, coi, fa de mal dir. A nosaltres ens sembla que totes aquestes santes apareixen sempre en condicions de molta gana i molta misèria. El que volem dir és que potser hi fotien una mica més de pa que de formatge. Heu de pensar que la Caterina tenia 22 germans! 22 o 23, ara no ens en recordem. En fi, que amb tanta competència, bé t’has d’inventar alguna cosa perquè els pares et facin cas! - EMTVPotser sí que la Caterina va sentir Jesucrist dins seu i va tenir un matrimoni místic amb ell. Potser sí que tenia els seus estigmes i tenia una missió sagrada. Però, coi, fa de mal dir. A nosaltres ens sembla que totes aquestes santes apareixen sempre en condicions de molta gana i molta misèria. El que volem dir és que potser hi fotien una mica més de pa que de formatge. Heu de pensar que la Caterina tenia 22 germans! 22 o 23, ara no ens en recordem. En fi, que amb tanta competència, bé t’has d’inventar alguna cosa perquè els pares et facin cas!

Potser sí que la Caterina va sentir Jesucrist dins seu i va tenir un matrimoni místic amb ell. Potser sí que tenia els seus estigmes i tenia una missió sagrada. Però, coi, fa de mal dir. A nosaltres ens sembla que totes aquestes santes apareixen sempre en condicions de molta gana i molta misèria. El que volem dir és que potser hi fotien una mica més de pa que de formatge. Heu de pensar que la Caterina tenia 22 germans! 22 o 23, ara no ens en recordem. En fi, que amb tanta competència, bé t’has d’inventar alguna cosa perquè els pares et facin cas!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!