Video Youtube EL BÚNQUER: Caterina la Gran (2x126)

EL BÚNQUER: Caterina la Gran (2x126). Una altra biografia sobre la reialesa? No pas! La biografia de Caterina la Gran és diferent de les biografies de monarques que us tenim acostumats. Sí, és cert, en aquesta també hi ha enganys, fills il·legítims i cops d'estat... però, a part d'això, la seva vida és molt més extensa del que us penseu. Només cal que us diguem que ella va ser la inventora de la muntanya russa. Va portar la modernitat i la cultura al poble rus, i va ser la precursora de la vacunació massiva! Això sí, també va promulgar una llei que deia que els aristòcrates podien deportar els criats a Sibèria si no feien prou cas.  - EMTVUna altra biografia sobre la reialesa? No pas! La biografia de Caterina la Gran és diferent de les biografies de monarques que us tenim acostumats. Sí, és cert, en aquesta també hi ha enganys, fills il·legítims i cops d'estat... però, a part d'això, la seva vida és molt més extensa del que us penseu. Només cal que us diguem que ella va ser la inventora de la muntanya russa. Va portar la modernitat i la cultura al poble rus, i va ser la precursora de la vacunació massiva! Això sí, també va promulgar una llei que deia que els aristòcrates podien deportar els criats a Sibèria si no feien prou cas.

Una altra biografia sobre la reialesa? No pas! La biografia de Caterina la Gran és diferent de les biografies de monarques que us tenim acostumats. Sí, és cert, en aquesta també hi ha enganys, fills il·legítims i cops d’estat… però, a part d’això, la seva vida és molt més extensa del que us penseu. Només cal que us diguem que ella va ser la inventora de la muntanya russa. Va portar la modernitat i la cultura al poble rus, i va ser la precursora de la vacunació massiva! Això sí, també va promulgar una llei que deia que els aristòcrates podien deportar els criats a Sibèria si no feien prou cas.

BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!