Video Youtube EL BÚNQUER: Chang i Eng Búnquer (2x180)

EL BÚNQUER: Chang i Eng Búnquer (2x180). Atenció! Arriba una altra història que fa dies que ens l’esteu demanant! Avui toca dues biografies al preu d’una! En Chang i l’Eng eren dos bessons siamesos que van néixer a Siam (casualitat?) i que van ser venuts com a esclaus a un comerciant britànic. Fins aquí, tot bé, oi? Doncs resulta que a mig fer apareix en Barnum, els fot un contracte milionari sobre la taula i els canvia la vida. Ara ve el gir final: En Chang i l’Eng aconsegueixen la nacionalitat americana, es fan terratinents i comencen a comprar esclaus negres per fer la feina de la granja. La fortuna els va ben trastocar i es van convertir en uns dèspotes malparits. - EMTVAtenció! Arriba una altra història que fa dies que ens l’esteu demanant! Avui toca dues biografies al preu d’una! En Chang i l’Eng eren dos bessons siamesos que van néixer a Siam (casualitat?) i que van ser venuts com a esclaus a un comerciant britànic. Fins aquí, tot bé, oi? Doncs resulta que a mig fer apareix en Barnum, els fot un contracte milionari sobre la taula i els canvia la vida. Ara ve el gir final: En Chang i l’Eng aconsegueixen la nacionalitat americana, es fan terratinents i comencen a comprar esclaus negres per fer la feina de la granja. La fortuna els va ben trastocar i es van convertir en uns dèspotes malparits.

Atenció! Arriba una altra història que fa dies que ens l’esteu demanant! Avui toca dues biografies al preu d’una! En Chang i l’Eng eren dos bessons siamesos que van néixer a Siam (casualitat?) i que van ser venuts com a esclaus a un comerciant britànic. Fins aquí, tot bé, oi? Doncs resulta que a mig fer apareix en Barnum, els fot un contracte milionari sobre la taula i els canvia la vida. Ara ve el gir final: En Chang i l’Eng aconsegueixen la nacionalitat americana, es fan terratinents i comencen a comprar esclaus negres per fer la feina de la granja. La fortuna els va ben trastocar i es van convertir en uns dèspotes malparits.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!