Video Youtube EL BÚNQUER: Charles Albright (2x95)

EL BÚNQUER: Charles Albright (2x95). Aquesta història no comença tan malament com la del nostre amic Petiso Orejudo, però gairebé. La mare d’en Charles Albright el sobreprotegia de mala manera i, per altra banda, l’estacava al llit quan en Charles no es portava bé. Quan tenia 12 anys li van comprar la seva primera arma de foc (ens situem a Texas) tot i que el nano ja mostrava símptomes de desequilibri mental. Si el nano us surt mogut, apunteu-lo a taekwondo i no pas a classes de taxidèrmia. - EMTVAquesta història no comença tan malament com la del nostre amic Petiso Orejudo, però gairebé. La mare d’en Charles Albright el sobreprotegia de mala manera i, per altra banda, l’estacava al llit quan en Charles no es portava bé. Quan tenia 12 anys li van comprar la seva primera arma de foc (ens situem a Texas) tot i que el nano ja mostrava símptomes de desequilibri mental. Si el nano us surt mogut, apunteu-lo a taekwondo i no pas a classes de taxidèrmia.

Aquesta història no comença tan malament com la del nostre amic Petiso Orejudo, però gairebé. La mare d’en Charles Albright el sobreprotegia de mala manera i, per altra banda, l’estacava al llit quan en Charles no es portava bé. Quan tenia 12 anys li van comprar la seva primera arma de foc (ens situem a Texas) tot i que el nano ja mostrava símptomes de desequilibri mental. Si el nano us surt mogut, apunteu-lo a taekwondo i no pas a classes de taxidèrmia.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!