Video Youtube EL BÚNQUER: Charles Cullen (3x150)

EL BÚNQUER: Charles Cullen (3x150). En Charles, pobret, va ser carn de búnquer des del principi. Potser és la biografia amb més ficades de cap a dins del vàter. A l'escola: cap al vàter. A casa: cap al vàter. La seva adolescència era tan fotuda que en Charles es va intentar suïcidar amb un joc de química que li va regalar la seva mare! sfx cop tensió. Després tenim un període en què sembla que millora una mica, però res: al cap d'uns anys, en Charles torna a experimentar amb la química. Aquest cop van llepar els pacients dels hospitals on treballava. - EMTVEn Charles, pobret, va ser carn de búnquer des del principi. Potser és la biografia amb més ficades de cap a dins del vàter. A l'escola: cap al vàter. A casa: cap al vàter. La seva adolescència era tan fotuda que en Charles es va intentar suïcidar amb un joc de química que li va regalar la seva mare! sfx cop tensió. Després tenim un període en què sembla que millora una mica, però res: al cap d'uns anys, en Charles torna a experimentar amb la química. Aquest cop van llepar els pacients dels hospitals on treballava.

En Charles, pobret, va ser carn de búnquer des del principi. Potser és la biografia amb més ficades de cap a dins del vàter. A l’escola: cap al vàter. A casa: cap al vàter. La seva adolescència era tan fotuda que en Charles es va intentar suïcidar amb un joc de química que li va regalar la seva mare! sfx cop tensió. Després tenim un període en què sembla que millora una mica, però res: al cap d’uns anys, en Charles torna a experimentar amb la química. Aquest cop van llepar els pacients dels hospitals on treballava.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!