Video Youtube EL BÚNQUER: Charles Dickens (3x139)

EL BÚNQUER: Charles Dickens (3x139). Feu un moment de silenci abans d’escoltar aquest capítol i reflexioneu sobre el nom de la biografia. Heu de saber que esteu davant del pare del búnquer, el guionista original, la persona que va escriure sobre nanos orfes de mirada pura i brillant que es trobaven perduts enmig de carrers bruts i atrafegats. sfx carruatge cavalls + sfx gent ciutat època victoriana. Charles Dickens, l’escriptor que ho va engegar tot. Veureu que en Charles tindrà uns embolics amb la seva dona i la seva cunyada, però tampoc n’heu de fer gaire cas. Ara sí, he de separar l’obra de l'artista.  - EMTVFeu un moment de silenci abans d’escoltar aquest capítol i reflexioneu sobre el nom de la biografia. Heu de saber que esteu davant del pare del búnquer, el guionista original, la persona que va escriure sobre nanos orfes de mirada pura i brillant que es trobaven perduts enmig de carrers bruts i atrafegats. sfx carruatge cavalls + sfx gent ciutat època victoriana. Charles Dickens, l’escriptor que ho va engegar tot. Veureu que en Charles tindrà uns embolics amb la seva dona i la seva cunyada, però tampoc n’heu de fer gaire cas. Ara sí, he de separar l’obra de l'artista.

Feu un moment de silenci abans d’escoltar aquest capítol i reflexioneu sobre el nom de la biografia. Heu de saber que esteu davant del pare del búnquer, el guionista original, la persona que va escriure sobre nanos orfes de mirada pura i brillant que es trobaven perduts enmig de carrers bruts i atrafegats. sfx carruatge cavalls + sfx gent ciutat època victoriana. Charles Dickens, l’escriptor que ho va engegar tot. Veureu que en Charles tindrà uns embolics amb la seva dona i la seva cunyada, però tampoc n’heu de fer gaire cas. Ara sí, he de separar l’obra de l’artista.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!