Video Youtube EL BÚNQUER: Charles Hatfield (4x37)

EL BÚNQUER: Charles Hatfield (4x37). Avui us portem un búnquer dels clàssics, subcategoria: inventor / estafador de fira. En Charles Hatfield era un estudiant de química que estava convençut que podia inventar una fórmula química per fer ploure a voluntat. Després d'anys d'investigació en Charles es va fer milionari anant a fer ploure allà on més ho necessitaven. El paio es va muntar un equip de màrqueting i va arribar a cobrar 1.000 dòlars per dia plujós (tot molt americà). Compte perquè l'sfx del polsim màgic està tret del Zelda de la Super Nintendo! - EMTVAvui us portem un búnquer dels clàssics, subcategoria: inventor / estafador de fira. En Charles Hatfield era un estudiant de química que estava convençut que podia inventar una fórmula química per fer ploure a voluntat. Després d'anys d'investigació en Charles es va fer milionari anant a fer ploure allà on més ho necessitaven. El paio es va muntar un equip de màrqueting i va arribar a cobrar 1.000 dòlars per dia plujós (tot molt americà). Compte perquè l'sfx del polsim màgic està tret del Zelda de la Super Nintendo!

Avui us portem un búnquer dels clàssics, subcategoria: inventor / estafador de fira. En Charles Hatfield era un estudiant de química que estava convençut que podia inventar una fórmula química per fer ploure a voluntat. Després d’anys d’investigació en Charles es va fer milionari anant a fer ploure allà on més ho necessitaven. El paio es va muntar un equip de màrqueting i va arribar a cobrar 1.000 dòlars per dia plujós (tot molt americà). Compte perquè l’sfx del polsim màgic està tret del Zelda de la Super Nintendo!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!