Video Youtube EL BÚNQUER: Chris McCandless (3x172)

EL BÚNQUER: Chris McCandless (3x172). Canalla, potser en Chris McCandless és el vostre ídol i ara li faltarem al respecte. Si és així, ens sap molt greu, però des del programa pensem que una bona hòstia a temps li hauria anat molt bé, potser dues, per assegurar-nos que li hagués passat la ximpleria d'anar a viure al mig del bosc. Sobreviure al mig del no-res i alimentar-se del que et dona la terra (a part d'algun conill que matava) està molt bé com a filosofia, però els deliris i el dolor que va passar durant les seves últimes hores de vida, també devien ser bonics de veure. - EMTVCanalla, potser en Chris McCandless és el vostre ídol i ara li faltarem al respecte. Si és així, ens sap molt greu, però des del programa pensem que una bona hòstia a temps li hauria anat molt bé, potser dues, per assegurar-nos que li hagués passat la ximpleria d'anar a viure al mig del bosc. Sobreviure al mig del no-res i alimentar-se del que et dona la terra (a part d'algun conill que matava) està molt bé com a filosofia, però els deliris i el dolor que va passar durant les seves últimes hores de vida, també devien ser bonics de veure.

Canalla, potser en Chris McCandless és el vostre ídol i ara li faltarem al respecte. Si és així, ens sap molt greu, però des del programa pensem que una bona hòstia a temps li hauria anat molt bé, potser dues, per assegurar-nos que li hagués passat la ximpleria d’anar a viure al mig del bosc. Sobreviure al mig del no-res i alimentar-se del que et dona la terra (a part d’algun conill que matava) està molt bé com a filosofia, però els deliris i el dolor que va passar durant les seves últimes hores de vida, també devien ser bonics de veure.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!