Video Youtube EL BÚNQUER: Coco Chanel (3x122)

EL BÚNQUER: Coco Chanel (3x122). Coco Chanel i Gérard Depardieu, dels inicis més desastrosos de la temporada! La Coco Chanel, abans de ser la dissenyadora de moda més influent de tots els temps, va viure una infantesa d'allò més dura i es va haver de buscar la vida fent d'artista de varietats en cabarets de mala mort. Ella volia ser cantant, però tenia una veu tan desastrosa que ningú la contractava; els dos paquets de tabac que es fumava cada dia tampoc van ajudar gaire a millorar el seu cant. Després els nazis envaeixen França i tot millora, ja que ella no tenia cap mena de problema a col·laborar-hi. - EMTVCoco Chanel i Gérard Depardieu, dels inicis més desastrosos de la temporada! La Coco Chanel, abans de ser la dissenyadora de moda més influent de tots els temps, va viure una infantesa d'allò més dura i es va haver de buscar la vida fent d'artista de varietats en cabarets de mala mort. Ella volia ser cantant, però tenia una veu tan desastrosa que ningú la contractava; els dos paquets de tabac que es fumava cada dia tampoc van ajudar gaire a millorar el seu cant. Després els nazis envaeixen França i tot millora, ja que ella no tenia cap mena de problema a col·laborar-hi.

Coco Chanel i Gérard Depardieu, dels inicis més desastrosos de la temporada! La Coco Chanel, abans de ser la dissenyadora de moda més influent de tots els temps, va viure una infantesa d’allò més dura i es va haver de buscar la vida fent d’artista de varietats en cabarets de mala mort. Ella volia ser cantant, però tenia una veu tan desastrosa que ningú la contractava; els dos paquets de tabac que es fumava cada dia tampoc van ajudar gaire a millorar el seu cant. Després els nazis envaeixen França i tot millora, ja que ella no tenia cap mena de problema a col·laborar-hi.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!