Video Youtube EL BÚNQUER: David Bowie (4x12)

EL BÚNQUER: David Bowie (4x12). Avui ens toca The Thin White Duke! O The Thin White “Duck”, com diria en Peyu, que també ha de ser un ànec prou bonic… Vosaltres penseu que el senyor David Bowie era una estrella única que brillava amb llum pròpia? O va ser un cometa que va passar fugaçment per la Terra i ell era en el lloc i el moment adequats? És un debat que no solucionarem avui. El que és important d’aquest capítol és que els més petits coneguin el personatge i tinguin una opinió pròpia.  - EMTVAvui ens toca The Thin White Duke! O The Thin White “Duck”, com diria en Peyu, que també ha de ser un ànec prou bonic… Vosaltres penseu que el senyor David Bowie era una estrella única que brillava amb llum pròpia? O va ser un cometa que va passar fugaçment per la Terra i ell era en el lloc i el moment adequats? És un debat que no solucionarem avui. El que és important d’aquest capítol és que els més petits coneguin el personatge i tinguin una opinió pròpia.

Avui ens toca The Thin White Duke! O The Thin White “Duck”, com diria en Peyu, que també ha de ser un ànec prou bonic… Vosaltres penseu que el senyor David Bowie era una estrella única que brillava amb llum pròpia? O va ser un cometa que va passar fugaçment per la Terra i ell era en el lloc i el moment adequats? És un debat que no solucionarem avui. El que és important d’aquest capítol és que els més petits coneguin el personatge i tinguin una opinió pròpia.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!