Video Youtube EL BÚNQUER: David Koresh (3x68)

EL BÚNQUER: David Koresh (3x68). Un altre capítol de Nadal. Avui us portem la història d'en Vernon Wayne Howell, més conegut com a David Koresh, més conegut com Un altre capítol de Nadal. Avui us portem la història d'en Vernon Wayne Howell, més conegut com a David Koresh, més conegut com "el líder de la secta de la massacre de Waco". Doncs això, que en David era un líder davidià que es creia la reencarnació de Crist i també, ja de passada, la reencarnació de Cir II, rei de Pèrsia. A partir d'aquí, feu volar la imaginació! Molta atenció quan el nano és petit i li demana al pastor de l'església que li doni permís per enllitar-se amb la seva filla.

Un altre capítol de Nadal. Avui us portem la història d’en Vernon Wayne Howell, més conegut com a David Koresh, més conegut com “el líder de la secta de la massacre de Waco”. Doncs això, que en David era un líder davidià que es creia la reencarnació de Crist i també, ja de passada, la reencarnació de Cir II, rei de Pèrsia. A partir d’aquí, feu volar la imaginació! Molta atenció quan el nano és petit i li demana al pastor de l’església que li doni permís per enllitar-se amb la seva filla.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!