Video Youtube EL BÚNQUER: Denholm Elliott (2x181)

EL BÚNQUER: Denholm Elliott (2x181). Entrem a la recta final de la temporada! Només falten 4 biografies per explicar! La d’avui és del senyor Denholm Elliott, un actor britànic que va ser guardonat amb l’Ordre de l’Imperi Britànic per la seva trajectòria artística. I què té d’especial? Potser alguns sfx got trencat, com a molt… oi que penseu això? L’Elliott va servir a la Royal Air Force durant la Segona Guerra Mundial i va ser abatut i capturat pels nazis! Després es va retirar a Eivissa i va abraçar la vida hippy de l’illa, amb tot el que això comporta: excessos, malalties de transmissió sexual i… compte que no aparegui la nostra mascota per acabar-ho d’arrodonir! - EMTVEntrem a la recta final de la temporada! Només falten 4 biografies per explicar! La d’avui és del senyor Denholm Elliott, un actor britànic que va ser guardonat amb l’Ordre de l’Imperi Britànic per la seva trajectòria artística. I què té d’especial? Potser alguns sfx got trencat, com a molt… oi que penseu això? L’Elliott va servir a la Royal Air Force durant la Segona Guerra Mundial i va ser abatut i capturat pels nazis! Després es va retirar a Eivissa i va abraçar la vida hippy de l’illa, amb tot el que això comporta: excessos, malalties de transmissió sexual i… compte que no aparegui la nostra mascota per acabar-ho d’arrodonir!

Entrem a la recta final de la temporada! Només falten 4 biografies per explicar! La d’avui és del senyor Denholm Elliott, un actor britànic que va ser guardonat amb l’Ordre de l’Imperi Britànic per la seva trajectòria artística. I què té d’especial? Potser alguns sfx got trencat, com a molt… oi que penseu això? L’Elliott va servir a la Royal Air Force durant la Segona Guerra Mundial i va ser abatut i capturat pels nazis! Després es va retirar a Eivissa i va abraçar la vida hippy de l’illa, amb tot el que això comporta: excessos, malalties de transmissió sexual i… compte que no aparegui la nostra mascota per acabar-ho d’arrodonir!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!