Video Youtube EL BÚNQUER: Dennis Rodman (3x123)

EL BÚNQUER: Dennis Rodman (3x123). Tots sabeu qui és en Michael Jordan, oi? I també sabeu que va ser el millor dels millors i que va portar els Chicago Bulls fins dalt de tot. Doncs bé, val a dir que tres dels sis anells que va guanyar, ho va fer acompanyat de dues bèsties com en Dennis Rodman i l'Scottie Pippen. Precisament, avui volem repassar la biografia d'en Dennis Rodman i totes les seves bestieses i genialitats dins i fora de la pista. Des de fotre-li un cop de cap a un àrbitre, saltar-se un partit transcendental per anar a fer lluita lliure amb en Hulk Hogan o anar en missió diplomàtica a Corea del Nord.  - EMTVTots sabeu qui és en Michael Jordan, oi? I també sabeu que va ser el millor dels millors i que va portar els Chicago Bulls fins dalt de tot. Doncs bé, val a dir que tres dels sis anells que va guanyar, ho va fer acompanyat de dues bèsties com en Dennis Rodman i l'Scottie Pippen. Precisament, avui volem repassar la biografia d'en Dennis Rodman i totes les seves bestieses i genialitats dins i fora de la pista. Des de fotre-li un cop de cap a un àrbitre, saltar-se un partit transcendental per anar a fer lluita lliure amb en Hulk Hogan o anar en missió diplomàtica a Corea del Nord.

Tots sabeu qui és en Michael Jordan, oi? I també sabeu que va ser el millor dels millors i que va portar els Chicago Bulls fins dalt de tot. Doncs bé, val a dir que tres dels sis anells que va guanyar, ho va fer acompanyat de dues bèsties com en Dennis Rodman i l’Scottie Pippen. Precisament, avui volem repassar la biografia d’en Dennis Rodman i totes les seves bestieses i genialitats dins i fora de la pista. Des de fotre-li un cop de cap a un àrbitre, saltar-se un partit transcendental per anar a fer lluita lliure amb en Hulk Hogan o anar en missió diplomàtica a Corea del Nord.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!