Video Youtube EL BÚNQUER: Dina Sanichar (2x128)

EL BÚNQUER: Dina Sanichar (2x128). Avui sí! Avui és la bona!!! Avui us portem la biografia d'en Dani Sanichar, el nen llop! Un nen de l'Índia que des de ben petit va ser criat per llops salvatges. Com “El llibre de la selvaAvui sí! Avui és la bona!!! Avui us portem la biografia d'en Dani Sanichar, el nen llop! Un nen de l'Índia que des de ben petit va ser criat per llops salvatges. Com “El llibre de la selva"? Doncs sí, exactament. De fet, es diu que "El llibre de la selva" podria estar inspirat en la història d'aquest nen llop. La cosa es complica quan els humans el capturen i el treuen del seu hàbitat. Els de l'orfenat el volen civilitzar, però no hi ha manera. El cervell del nano actua com un llop i no pas com un home. El seu aspecte és el d’un home, però el seu comportament és completament salvatge. El més gros de tot és que a l’Índia aquest fenomen era una cosa prou comuna.

Avui sí! Avui és la bona!!! Avui us portem la biografia d’en Dani Sanichar, el nen llop! Un nen de l’Índia que des de ben petit va ser criat per llops salvatges. Com “El llibre de la selva”? Doncs sí, exactament. De fet, es diu que “El llibre de la selva” podria estar inspirat en la història d’aquest nen llop. La cosa es complica quan els humans el capturen i el treuen del seu hàbitat. Els de l’orfenat el volen civilitzar, però no hi ha manera. El cervell del nano actua com un llop i no pas com un home. El seu aspecte és el d’un home, però el seu comportament és completament salvatge. El més gros de tot és que a l’Índia aquest fenomen era una cosa prou comuna.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!