Video Youtube EL BÚNQUER: Diògenes (3x116)

EL BÚNQUER: Diògenes (3x116). Una biografia entretinguda, avui! Ens tornem a situar a l’Antiga Grècia, a la ciutat-estat d’Atenes. Els seus vilatans estan comprant a l’àgora quan, de cop i volta, es forma una rotllana entre la multitud. La gent comença a cridar i a escandalitzar-se, al centre de la rotllana hi ha el nostre amic Diògenes, que s’està masturbant amb tota la tranquil·litat del món. Avui dia seria tractat com un boig, un home que cal tancar en un centre psiquiàtric. Temps enrere, però, va ser tractat com un savi, un pensador filosòfic. - EMTVUna biografia entretinguda, avui! Ens tornem a situar a l’Antiga Grècia, a la ciutat-estat d’Atenes. Els seus vilatans estan comprant a l’àgora quan, de cop i volta, es forma una rotllana entre la multitud. La gent comença a cridar i a escandalitzar-se, al centre de la rotllana hi ha el nostre amic Diògenes, que s’està masturbant amb tota la tranquil·litat del món. Avui dia seria tractat com un boig, un home que cal tancar en un centre psiquiàtric. Temps enrere, però, va ser tractat com un savi, un pensador filosòfic.

Una biografia entretinguda, avui! Ens tornem a situar a l’Antiga Grècia, a la ciutat-estat d’Atenes. Els seus vilatans estan comprant a l’àgora quan, de cop i volta, es forma una rotllana entre la multitud. La gent comença a cridar i a escandalitzar-se, al centre de la rotllana hi ha el nostre amic Diògenes, que s’està masturbant amb tota la tranquil·litat del món. Avui dia seria tractat com un boig, un home que cal tancar en un centre psiquiàtric. Temps enrere, però, va ser tractat com un savi, un pensador filosòfic.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!