Video Youtube EL BÚNQUER: Douglas Brent Hegdahl III (4x58)

EL BÚNQUER: Douglas Brent Hegdahl III (4x58). En Douglas era el típic nano amb cara de ximple que mai havia sortit del seu poblet de mala mort. D’aquells nois que ningú en dona un duro i que acaben allistant-se a l’exèrcit perquè no saben on caure morts. En Douglas era un patriota i això d’anar a fotre trets a un país anomenat Vietnam ja li agradava. “Si vols viatjar sense gastar-te cap calé, fes-te mariner.” En aquest cas, mariner de guerra, dels de bombardejar una posició enemiga des d’un vaixell de guerra. La cosa es complica quan en Douglas és capturat per la guerrilla local del Vietcong i se les ha d’empescar per sortir d’aquell infern. - EMTVEn Douglas era el típic nano amb cara de ximple que mai havia sortit del seu poblet de mala mort. D’aquells nois que ningú en dona un duro i que acaben allistant-se a l’exèrcit perquè no saben on caure morts. En Douglas era un patriota i això d’anar a fotre trets a un país anomenat Vietnam ja li agradava. “Si vols viatjar sense gastar-te cap calé, fes-te mariner.” En aquest cas, mariner de guerra, dels de bombardejar una posició enemiga des d’un vaixell de guerra. La cosa es complica quan en Douglas és capturat per la guerrilla local del Vietcong i se les ha d’empescar per sortir d’aquell infern.

En Douglas era el típic nano amb cara de ximple que mai havia sortit del seu poblet de mala mort. D’aquells nois que ningú en dona un duro i que acaben allistant-se a l’exèrcit perquè no saben on caure morts. En Douglas era un patriota i això d’anar a fotre trets a un país anomenat Vietnam ja li agradava. “Si vols viatjar sense gastar-te cap calé, fes-te mariner.” En aquest cas, mariner de guerra, dels de bombardejar una posició enemiga des d’un vaixell de guerra. La cosa es complica quan en Douglas és capturat per la guerrilla local del Vietcong i se les ha d’empescar per sortir d’aquell infern.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!