Video Youtube EL BÚNQUER: Dustin Diamond (2x103)

EL BÚNQUER: Dustin Diamond (2x103). Avui farem la biografia d'un dels actors de Avui farem la biografia d'un dels actors de "Salvadors por la campana", exactament, la sèrie que miràveu quan éreu petits. Coneixeu la història? Sabeu per on anem? Un dels actors resulta que era una perla, una bona perla. La situació es va començar a complicar quan el nano tenia tot just 12 anys i agredia les figurants de la sèrie al seu camerino. Llavors va començar una espiral de bogeria i negocis fracassats.

Avui farem la biografia d’un dels actors de “Salvadors por la campana”, exactament, la sèrie que miràveu quan éreu petits. Coneixeu la història? Sabeu per on anem? Un dels actors resulta que era una perla, una bona perla. La situació es va començar a complicar quan el nano tenia tot just 12 anys i agredia les figurants de la sèrie al seu camerino. Llavors va començar una espiral de bogeria i negocis fracassats.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!