Video Youtube EL BÚNQUER: Ed Kemper (3x107)

EL BÚNQUER: Ed Kemper (3x107). Ai aquest! Quina història tan terrible! Mira que hem intentat suavitzar-la i fer-la una mica menys horrorosa, però no hi ha hagut manera! Si us diem que avui fem la història de l'Ed Kemper, l'assassí de col·legiales, ja sabeu cap on tirarà la cosa; “un altre assassí en sèrie americà”, pensareu. Però l'interessant d’aquest cas és veure com va arribar fins a aquest punt de bogeria. La infància de l'Ed està plena de detalls escabrosos que us encantaran, caps de peix bullit inclosos. - EMTVAi aquest! Quina història tan terrible! Mira que hem intentat suavitzar-la i fer-la una mica menys horrorosa, però no hi ha hagut manera! Si us diem que avui fem la història de l'Ed Kemper, l'assassí de col·legiales, ja sabeu cap on tirarà la cosa; “un altre assassí en sèrie americà”, pensareu. Però l'interessant d’aquest cas és veure com va arribar fins a aquest punt de bogeria. La infància de l'Ed està plena de detalls escabrosos que us encantaran, caps de peix bullit inclosos.

Ai aquest! Quina història tan terrible! Mira que hem intentat suavitzar-la i fer-la una mica menys horrorosa, però no hi ha hagut manera! Si us diem que avui fem la història de l’Ed Kemper, l’assassí de col·legiales, ja sabeu cap on tirarà la cosa; “un altre assassí en sèrie americà”, pensareu. Però l’interessant d’aquest cas és veure com va arribar fins a aquest punt de bogeria. La infància de l’Ed està plena de detalls escabrosos que us encantaran, caps de peix bullit inclosos.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!