Video Youtube EL BÚNQUER: Eddie Jaku (3x105)

EL BÚNQUER: Eddie Jaku (3x105). Avui us portem la història d’un home amb una de les mirades més pures i brillants que hem vist fins ara. El pobre Eddie era tan bona persona que no s’adonava dels perills de la vida. Bé, de la vida, i de l’Alemanya del 1933. Prepareu-vos per escoltar molta música dramàtica de violoncel. Penseu que l’Eddie va ser l’única persona que es va escapar del camp de concentració d'Auschwitz i que, al cap d’uns dies, va decidir tornar-hi a entrar perquè pensava que s’estava més segur a dins que no pas a fora. També tindrem temps per emocionar-nos i conèixer la Lulú, la gosseta que ens acompanyarà durant tota la biografia.  - EMTVAvui us portem la història d’un home amb una de les mirades més pures i brillants que hem vist fins ara. El pobre Eddie era tan bona persona que no s’adonava dels perills de la vida. Bé, de la vida, i de l’Alemanya del 1933. Prepareu-vos per escoltar molta música dramàtica de violoncel. Penseu que l’Eddie va ser l’única persona que es va escapar del camp de concentració d'Auschwitz i que, al cap d’uns dies, va decidir tornar-hi a entrar perquè pensava que s’estava més segur a dins que no pas a fora. També tindrem temps per emocionar-nos i conèixer la Lulú, la gosseta que ens acompanyarà durant tota la biografia.

Avui us portem la història d’un home amb una de les mirades més pures i brillants que hem vist fins ara. El pobre Eddie era tan bona persona que no s’adonava dels perills de la vida. Bé, de la vida, i de l’Alemanya del 1933. Prepareu-vos per escoltar molta música dramàtica de violoncel. Penseu que l’Eddie va ser l’única persona que es va escapar del camp de concentració d’Auschwitz i que, al cap d’uns dies, va decidir tornar-hi a entrar perquè pensava que s’estava més segur a dins que no pas a fora. També tindrem temps per emocionar-nos i conèixer la Lulú, la gosseta que ens acompanyarà durant tota la biografia.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!