Video Youtube EL BÚNQUER: Eddie Slovik (4x112)

EL BÚNQUER: Eddie Slovik (4x112). La vida (i mort) de l'Eddie Slovik val la pena de conèixer. És un cas molt polèmic, però que potser fora dels Estats Units no és tan conegut. Buscant informació, hem vist que Martin Sheen va protagonitzar-ne una pel·lícula (bastant justeta). La qüestió és que l'Eddie va ser un soldat dels Estats Units que durant la Segona Guerra Mundial va negar-se a lluitar perquè, literalment, la guerra li feia molta por. Després de desertar, un tribunal militar va condemnar-lo a mort. - EMTVLa vida (i mort) de l'Eddie Slovik val la pena de conèixer. És un cas molt polèmic, però que potser fora dels Estats Units no és tan conegut. Buscant informació, hem vist que Martin Sheen va protagonitzar-ne una pel·lícula (bastant justeta). La qüestió és que l'Eddie va ser un soldat dels Estats Units que durant la Segona Guerra Mundial va negar-se a lluitar perquè, literalment, la guerra li feia molta por. Després de desertar, un tribunal militar va condemnar-lo a mort.

La vida (i mort) de l’Eddie Slovik val la pena de conèixer. És un cas molt polèmic, però que potser fora dels Estats Units no és tan conegut. Buscant informació, hem vist que Martin Sheen va protagonitzar-ne una pel·lícula (bastant justeta). La qüestió és que l’Eddie va ser un soldat dels Estats Units que durant la Segona Guerra Mundial va negar-se a lluitar perquè, literalment, la guerra li feia molta por. Després de desertar, un tribunal militar va condemnar-lo a mort.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!