Video Youtube EL BÚNQUER: El Tempranillo (3x173)

EL BÚNQUER: El Tempranillo (3x173). ​Fa unes quantes setmanes, una persona del públic ens va demanar fer la biografia d'un tal José María, ​Fa unes quantes setmanes, una persona del públic ens va demanar fer la biografia d'un tal José María, "El Tempranillo", un bandoler andalús del segle XIX. Després d'investigar una mica, li hem de donar la raó al nostre oient: la història d'aquest bandoler es mereix un búnquer. Només heu de saber que a "El Tempranillo" li deien així perquè va començar a delinquir "muy tempranillo". Amb 15 anys va matar un home amb el qual va tenir una discussió durant la Romeria de San Miguel.

​Fa unes quantes setmanes, una persona del públic ens va demanar fer la biografia d’un tal José María, “El Tempranillo”, un bandoler andalús del segle XIX. Després d’investigar una mica, li hem de donar la raó al nostre oient: la història d’aquest bandoler es mereix un búnquer. Només heu de saber que a “El Tempranillo” li deien així perquè va començar a delinquir “muy tempranillo”. Amb 15 anys va matar un home amb el qual va tenir una discussió durant la Romeria de San Miguel.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!