Video Youtube EL BÚNQUER: El Vaquilla (2x105)

EL BÚNQUER: El Vaquilla (2x105). Amb el seu Simca 1000 a tot drap, amb les finestres abaixades, fent piruetes a dues rodes i una cinta de casset de Toni el Gitano a un volum eixordador. A dins, al volant, un dels bandolers de l'extraradi del Barcelonès. Avui, però, descobrirem que el Vaquilla no era un simple delinqüent, al contrari, era un home sensible, un home amb inquietuds. Avui viurem la part més poètica del Vaquilla amb la gran María Teresa Campos. L'escena és per llogar-hi cadires. Amb el seu Simca 1000 a tot drap, amb les finestres abaixades, fent piruetes a dues rodes i una cinta de casset de Toni el Gitano a un volum eixordador. A dins, al volant, un dels bandolers de l'extraradi del Barcelonès. Avui, però, descobrirem que el Vaquilla no era un simple delinqüent, al contrari, era un home sensible, un home amb inquietuds. Avui viurem la part més poètica del Vaquilla amb la gran María Teresa Campos. L'escena és per llogar-hi cadires. "Hehehe, bonito poema... bueno."

Amb el seu Simca 1000 a tot drap, amb les finestres abaixades, fent piruetes a dues rodes i una cinta de casset de Toni el Gitano a un volum eixordador. A dins, al volant, un dels bandolers de l’extraradi del Barcelonès. Avui, però, descobrirem que el Vaquilla no era un simple delinqüent, al contrari, era un home sensible, un home amb inquietuds. Avui viurem la part més poètica del Vaquilla amb la gran María Teresa Campos. L’escena és per llogar-hi cadires. “Hehehe, bonito poema… bueno.”

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!