Video Youtube EL BÚNQUER: Eva Braun (3x20)

EL BÚNQUER: Eva Braun (3x20). No volem pas amagar-vos-ho, per tant us ho direm d'entrada: sí, avui farem la biografia de l'esposa d'Adolf Hitler. Descobrirem res de nou? Descobrirem una cara oculta de la seva relació? Doncs no. Us explicarem el que ja sabíem, que l'Eva justejava per tots costats i que era una panxacontenta. Potser algú no sabia que l'Eva va escriure un diari personal on es reflectien les seves frustracions i la seva solitud. També cal apuntar que es va intentar suïcidar dues vegades. Bé... tres. La tercera li va sortir bé (més o menys). - EMTVNo volem pas amagar-vos-ho, per tant us ho direm d'entrada: sí, avui farem la biografia de l'esposa d'Adolf Hitler. Descobrirem res de nou? Descobrirem una cara oculta de la seva relació? Doncs no. Us explicarem el que ja sabíem, que l'Eva justejava per tots costats i que era una panxacontenta. Potser algú no sabia que l'Eva va escriure un diari personal on es reflectien les seves frustracions i la seva solitud. També cal apuntar que es va intentar suïcidar dues vegades. Bé... tres. La tercera li va sortir bé (més o menys).

No volem pas amagar-vos-ho, per tant us ho direm d’entrada: sí, avui farem la biografia de l’esposa d’Adolf Hitler. Descobrirem res de nou? Descobrirem una cara oculta de la seva relació? Doncs no. Us explicarem el que ja sabíem, que l’Eva justejava per tots costats i que era una panxacontenta. Potser algú no sabia que l’Eva va escriure un diari personal on es reflectien les seves frustracions i la seva solitud. També cal apuntar que es va intentar suïcidar dues vegades. Bé… tres. La tercera li va sortir bé (més o menys).

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!