Video Youtube EL BÚNQUER: Florence Foster Jenkins (4x16)

EL BÚNQUER: Florence Foster Jenkins (4x16). La Florence Foster Jenkins és un dels personatges més curiosos que ha passat per aquest programa. Potser no és la persona amb la mirada més pura i brillant, però la seva història és un fart de riure, pobreta. El primer fet destacable és durant l’enterrament de la seva germana petita: La Florence, de 14 anys, va aprofitar el funeral per anunciar que la setmana vinent es casaria amb un home de 30 anys. Després, la biografia fot un gir sense cap ni peus i la nostra protagonista es va convertir en la pitjor cantant operística de tots els temps.  - EMTVLa Florence Foster Jenkins és un dels personatges més curiosos que ha passat per aquest programa. Potser no és la persona amb la mirada més pura i brillant, però la seva història és un fart de riure, pobreta. El primer fet destacable és durant l’enterrament de la seva germana petita: La Florence, de 14 anys, va aprofitar el funeral per anunciar que la setmana vinent es casaria amb un home de 30 anys. Després, la biografia fot un gir sense cap ni peus i la nostra protagonista es va convertir en la pitjor cantant operística de tots els temps.

La Florence Foster Jenkins és un dels personatges més curiosos que ha passat per aquest programa. Potser no és la persona amb la mirada més pura i brillant, però la seva història és un fart de riure, pobreta. El primer fet destacable és durant l’enterrament de la seva germana petita: La Florence, de 14 anys, va aprofitar el funeral per anunciar que la setmana vinent es casaria amb un home de 30 anys. Després, la biografia fot un gir sense cap ni peus i la nostra protagonista es va convertir en la pitjor cantant operística de tots els temps.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!