Video Youtube EL BÚNQUER: Frances Farmer (3x103)

EL BÚNQUER: Frances Farmer (3x103). Estrella de Hollywood dels anys 40? Doncs, ja sabem que ens tocarà caldo de pollastre de primer i amfetamines de segon. I per fer-ho baixar ho regarem sempre amb un bon xampany o un whisky amb gel. sfx got trencat. El més fotut de tot és que la pobra Frances Farmer va acabar tancada en un centre psiquiàtric amb dosis diàries d’electroxocs. Ah, sí, estigueu molt atents quan la Frances s'aixeca enmig d'un judici i li gira la cara a la jutgessa; l'efecte està molt encertat, pobreta Nati. - EMTVEstrella de Hollywood dels anys 40? Doncs, ja sabem que ens tocarà caldo de pollastre de primer i amfetamines de segon. I per fer-ho baixar ho regarem sempre amb un bon xampany o un whisky amb gel. sfx got trencat. El més fotut de tot és que la pobra Frances Farmer va acabar tancada en un centre psiquiàtric amb dosis diàries d’electroxocs. Ah, sí, estigueu molt atents quan la Frances s'aixeca enmig d'un judici i li gira la cara a la jutgessa; l'efecte està molt encertat, pobreta Nati.

Estrella de Hollywood dels anys 40? Doncs, ja sabem que ens tocarà caldo de pollastre de primer i amfetamines de segon. I per fer-ho baixar ho regarem sempre amb un bon xampany o un whisky amb gel. sfx got trencat. El més fotut de tot és que la pobra Frances Farmer va acabar tancada en un centre psiquiàtric amb dosis diàries d’electroxocs. Ah, sí, estigueu molt atents quan la Frances s’aixeca enmig d’un judici i li gira la cara a la jutgessa; l’efecte està molt encertat, pobreta Nati.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!