Video Youtube EL BÚNQUER: Frank Lentini (2x77)

EL BÚNQUER: Frank Lentini (2x77). "Senyores i senyors! Amb tots vostès, la història de l'increïble Frank Lentini, la meravella humana!" sfx cop trompeta circ. Quin tros de biografia! De les que ens agraden, de les que comencen a baix de tot i acaben amb un final feliç. Penseu que el naixement d’en Frank Lentini ocupa 6 pàgines de guió. I no és d’estranyar, perquè personatges com aquest no es veuen cada dia.

“Senyores i senyors! Amb tots vostès, la història de l’increïble Frank Lentini, la meravella humana!” sfx cop trompeta circ. Quin tros de biografia! De les que ens agraden, de les que comencen a baix de tot i acaben amb un final feliç. Penseu que el naixement d’en Frank Lentini ocupa 6 pàgines de guió. I no és d’estranyar, perquè personatges com aquest no es veuen cada dia.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!