Video Youtube EL BÚNQUER: Frederica Montseny (2x124)

EL BÚNQUER: Frederica Montseny (2x124). És un goig repassar la biografia de Frederica Montseny, la primera dona que va ser ministra d’Espanya. El fumut és que va portar el Ministeri de Sanitat durant la Guerra Civil, si de normal ja no és una cartera fàcil, imagineu-vos durant una guerra. La seva vida hagués sigut més tranquil·la si hagués portat el Ministeri de Cultura i Esports, però la Frederica era una dona que no s’arronsava davant de cap situació. Era anarquista, llibertaria, valenta i empoderada; una biografia que val la pena conèixer. - EMTVÉs un goig repassar la biografia de Frederica Montseny, la primera dona que va ser ministra d’Espanya. El fumut és que va portar el Ministeri de Sanitat durant la Guerra Civil, si de normal ja no és una cartera fàcil, imagineu-vos durant una guerra. La seva vida hagués sigut més tranquil·la si hagués portat el Ministeri de Cultura i Esports, però la Frederica era una dona que no s’arronsava davant de cap situació. Era anarquista, llibertaria, valenta i empoderada; una biografia que val la pena conèixer.

És un goig repassar la biografia de Frederica Montseny, la primera dona que va ser ministra d’Espanya. El fumut és que va portar el Ministeri de Sanitat durant la Guerra Civil, si de normal ja no és una cartera fàcil, imagineu-vos durant una guerra. La seva vida hagués sigut més tranquil·la si hagués portat el Ministeri de Cultura i Esports, però la Frederica era una dona que no s’arronsava davant de cap situació. Era anarquista, llibertaria, valenta i empoderada; una biografia que val la pena conèixer.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!