Video Youtube EL BÚNQUER: Galvarino (3x141)

EL BÚNQUER: Galvarino (3x141). Si no coneixíeu aquesta història de fantasia, ja ens podeu anar donant les gràcies per haver-vos fet aquest descobriment tan meravellós. Avui us portem la biografia d’en Galvarino, un cap maputxe que es va enfrontar als colonitzadors espanyols. Els seus enemics el van capturar i, compte ara, li van tallar els dos braços amb una destral. És llavors quan en Galvarino es fa instal·lar dues fulles d’acer als avantbraços, com en Jack de “Mortal Kombat”. - EMTVSi no coneixíeu aquesta història de fantasia, ja ens podeu anar donant les gràcies per haver-vos fet aquest descobriment tan meravellós. Avui us portem la biografia d’en Galvarino, un cap maputxe que es va enfrontar als colonitzadors espanyols. Els seus enemics el van capturar i, compte ara, li van tallar els dos braços amb una destral. És llavors quan en Galvarino es fa instal·lar dues fulles d’acer als avantbraços, com en Jack de “Mortal Kombat”.

Si no coneixíeu aquesta història de fantasia, ja ens podeu anar donant les gràcies per haver-vos fet aquest descobriment tan meravellós. Avui us portem la biografia d’en Galvarino, un cap maputxe que es va enfrontar als colonitzadors espanyols. Els seus enemics el van capturar i, compte ara, li van tallar els dos braços amb una destral. És llavors quan en Galvarino es fa instal·lar dues fulles d’acer als avantbraços, com en Jack de “Mortal Kombat”.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!