Video Youtube EL BÚNQUER: Gavrilo Princip (3x24)

EL BÚNQUER: Gavrilo Princip (3x24). Compte perquè un simple entrepà de salsitxes serà més important del que us penseu. Hi ha gent que diuen que va ser l’entrepà de salsitxes que va canviar el món. No, avui no hem fet la biografia de cap cuiner, avui us portem la història d’en Gavrilo Princip, un nacionalista exaltat que va organitzar un atemptat contra l’arxiduc Francesc Ferran d’Àustria. L’acció terrorista va ser un desastre: tots els amics d’en Gavrilo van ser enganxats i l'arxiduc no es va fer ni una sola rascada. Ara bé, un entrepà de salsitxes canviarà el curs d’Europa.  - EMTVCompte perquè un simple entrepà de salsitxes serà més important del que us penseu. Hi ha gent que diuen que va ser l’entrepà de salsitxes que va canviar el món. No, avui no hem fet la biografia de cap cuiner, avui us portem la història d’en Gavrilo Princip, un nacionalista exaltat que va organitzar un atemptat contra l’arxiduc Francesc Ferran d’Àustria. L’acció terrorista va ser un desastre: tots els amics d’en Gavrilo van ser enganxats i l'arxiduc no es va fer ni una sola rascada. Ara bé, un entrepà de salsitxes canviarà el curs d’Europa.

Compte perquè un simple entrepà de salsitxes serà més important del que us penseu. Hi ha gent que diuen que va ser l’entrepà de salsitxes que va canviar el món. No, avui no hem fet la biografia de cap cuiner, avui us portem la història d’en Gavrilo Princip, un nacionalista exaltat que va organitzar un atemptat contra l’arxiduc Francesc Ferran d’Àustria. L’acció terrorista va ser un desastre: tots els amics d’en Gavrilo van ser enganxats i l’arxiduc no es va fer ni una sola rascada. Ara bé, un entrepà de salsitxes canviarà el curs d’Europa.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!