Video Youtube EL BÚNQUER: Gilles de Rais (2x182)

EL BÚNQUER: Gilles de Rais (2x182). Ens hem guardat una de les biografies més sàdiques i terribles per a aquest final de temporada. Penseu que totes les bestieses que es diran aquí estan rebaixades, autocensurades. Per escriure aquest capítol els nostres guionistes ho han passat malament, i heu de pensar que són uns degenerats que res els fa impressió. Violacions, tortures, piles de nens assassinats… aquesta serà la tònica general de la vida d’en Gilles de Rais, un noble francès que va lluitar al costat de la nostra Joana d’Arc i que, a les seves hores lliures, es dedicava a torturar canalla.  - EMTVEns hem guardat una de les biografies més sàdiques i terribles per a aquest final de temporada. Penseu que totes les bestieses que es diran aquí estan rebaixades, autocensurades. Per escriure aquest capítol els nostres guionistes ho han passat malament, i heu de pensar que són uns degenerats que res els fa impressió. Violacions, tortures, piles de nens assassinats… aquesta serà la tònica general de la vida d’en Gilles de Rais, un noble francès que va lluitar al costat de la nostra Joana d’Arc i que, a les seves hores lliures, es dedicava a torturar canalla.

Ens hem guardat una de les biografies més sàdiques i terribles per a aquest final de temporada. Penseu que totes les bestieses que es diran aquí estan rebaixades, autocensurades. Per escriure aquest capítol els nostres guionistes ho han passat malament, i heu de pensar que són uns degenerats que res els fa impressió. Violacions, tortures, piles de nens assassinats… aquesta serà la tònica general de la vida d’en Gilles de Rais, un noble francès que va lluitar al costat de la nostra Joana d’Arc i que, a les seves hores lliures, es dedicava a torturar canalla.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!