Video Youtube EL BÚNQUER: Giovanni Aldini (4x042)

EL BÚNQUER: Giovanni Aldini (4x042). Encetem un nou leitmotiv que ens continuarà durant tota la temporada: científics/metges que han jugat a ser Déu. El primer és en Giovanni Aldini, un home que va seguir els passos del seu familiar, el professor Galvani, i va seguir investigant com ressuscitar morts mitjançant descàrregues elèctriques. Ja veureu que bé que ens ho passarem descobrint professors bojos que han creat aberracions de la natura! - EMTVEncetem un nou leitmotiv que ens continuarà durant tota la temporada: científics/metges que han jugat a ser Déu. El primer és en Giovanni Aldini, un home que va seguir els passos del seu familiar, el professor Galvani, i va seguir investigant com ressuscitar morts mitjançant descàrregues elèctriques. Ja veureu que bé que ens ho passarem descobrint professors bojos que han creat aberracions de la natura!

Encetem un nou leitmotiv que ens continuarà durant tota la temporada: científics/metges que han jugat a ser Déu. El primer és en Giovanni Aldini, un home que va seguir els passos del seu familiar, el professor Galvani, i va seguir investigant com ressuscitar morts mitjançant descàrregues elèctriques. Ja veureu que bé que ens ho passarem descobrint professors bojos que han creat aberracions de la natura!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!