Video Youtube EL BÚNQUER: György Silberstein (2x183)

EL BÚNQUER: György Silberstein (2x183). Penúltima biografia! Us hem reservat una història ben dramàtica perquè comenceu les vacances d’estiu amb bon peu. Es tracta de la vida d’en Gyorgy Silverstein, un nano hongarès que va aconseguir ser futbolista professional, de fet va fitxar pel Futbol Club Barcelona! El cert és que va jugar un partit oficial i quatre partits amistosos. Com és que el Barcelona el va fer fora? Problemes amb el seu representant, perquè el nano no era pas dolent, si durant aquests partits va fer dos gols! Ei! Culer, una vegada, culer per sempre! La desgràcia forta d’aquesta biografia, arriba, però, amb aquest sfx: sfx discurs hitler + sfx passos militars. - EMTVPenúltima biografia! Us hem reservat una història ben dramàtica perquè comenceu les vacances d’estiu amb bon peu. Es tracta de la vida d’en Gyorgy Silverstein, un nano hongarès que va aconseguir ser futbolista professional, de fet va fitxar pel Futbol Club Barcelona! El cert és que va jugar un partit oficial i quatre partits amistosos. Com és que el Barcelona el va fer fora? Problemes amb el seu representant, perquè el nano no era pas dolent, si durant aquests partits va fer dos gols! Ei! Culer, una vegada, culer per sempre! La desgràcia forta d’aquesta biografia, arriba, però, amb aquest sfx: sfx discurs hitler + sfx passos militars.

Penúltima biografia! Us hem reservat una història ben dramàtica perquè comenceu les vacances d’estiu amb bon peu. Es tracta de la vida d’en Gyorgy Silverstein, un nano hongarès que va aconseguir ser futbolista professional, de fet va fitxar pel Futbol Club Barcelona! El cert és que va jugar un partit oficial i quatre partits amistosos. Com és que el Barcelona el va fer fora? Problemes amb el seu representant, perquè el nano no era pas dolent, si durant aquests partits va fer dos gols! Ei! Culer, una vegada, culer per sempre! La desgràcia forta d’aquesta biografia, arriba, però, amb aquest sfx: sfx discurs hitler + sfx passos militars.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!