Video Youtube EL BÚNQUER: Hachiko (3x131)

EL BÚNQUER: Hachiko (3x131). Avui sí! Avui prepareu els mocadors perquè aquest capítol serà una vall de llàgrimes. Us portem la veritable història d'en Hachiko, el gosset de la pel·lícula d'en Richard Gere. Penseu que els nostres guionistes, que han escrit mil i una biografies d'horror i de misèria, no van poder evitar expressar un Avui sí! Avui prepareu els mocadors perquè aquest capítol serà una vall de llàgrimes. Us portem la veritable història d'en Hachiko, el gosset de la pel·lícula d'en Richard Gere. Penseu que els nostres guionistes, que han escrit mil i una biografies d'horror i de misèria, no van poder evitar expressar un "pobreeet" quan van acabar d'escriure aquesta història. Penseu que aquesta mostra d'humanitat per part dels psicòpates dels nostres guionistes és una cosa excepcional! Imagineu-vos com n’és de lacrimògena.

Avui sí! Avui prepareu els mocadors perquè aquest capítol serà una vall de llàgrimes. Us portem la veritable història d’en Hachiko, el gosset de la pel·lícula d’en Richard Gere. Penseu que els nostres guionistes, que han escrit mil i una biografies d’horror i de misèria, no van poder evitar expressar un “pobreeet” quan van acabar d’escriure aquesta història. Penseu que aquesta mostra d’humanitat per part dels psicòpates dels nostres guionistes és una cosa excepcional! Imagineu-vos com n’és de lacrimògena.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!