Video Youtube EL BÚNQUER: Hadji Ali (4x63)

EL BÚNQUER: Hadji Ali (4x63). Aquesta biografia us semblarà una invenció, però heu de saber que és veritat! Val a dir que el tros que s'empassa un peix enorme i gràcies a això el nano s'adona que pot regurgitar a voluntat, és del tot cert i que no ens hem inventat res. A partir d'aquell incident, en Hadji Ali es va dedicar a perfeccionar la tècnica i a fer-ne una professió: regurgitador professional. En Hadji anava pels teatres d'Europa escopint objectes que prèviament s'havia empassat. - EMTVAquesta biografia us semblarà una invenció, però heu de saber que és veritat! Val a dir que el tros que s'empassa un peix enorme i gràcies a això el nano s'adona que pot regurgitar a voluntat, és del tot cert i que no ens hem inventat res. A partir d'aquell incident, en Hadji Ali es va dedicar a perfeccionar la tècnica i a fer-ne una professió: regurgitador professional. En Hadji anava pels teatres d'Europa escopint objectes que prèviament s'havia empassat.

Aquesta biografia us semblarà una invenció, però heu de saber que és veritat! Val a dir que el tros que s’empassa un peix enorme i gràcies a això el nano s’adona que pot regurgitar a voluntat, és del tot cert i que no ens hem inventat res. A partir d’aquell incident, en Hadji Ali es va dedicar a perfeccionar la tècnica i a fer-ne una professió: regurgitador professional. En Hadji anava pels teatres d’Europa escopint objectes que prèviament s’havia empassat.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!