Video Youtube EL BÚNQUER: Helen Keller (3x140)

EL BÚNQUER: Helen Keller (3x140). Després d’una setmana amb tres biografies bastant desastroses, avui ho rematem amb la història de la Helen, una nena que per culpa d’una infecció es queda completament cega, sorda i muda quan només té un anyet. Què us sembla? És veritat que la història comença molt malament, però s’ha de dir que remunta quan la Helen rep l’ajuda que necessita i aprèn a comunicar-se tot i els seus impediments. Segurament és la història de superació més poderosa que hem tingut fins ara, i mira que fa uns dies vàrem fer Lance Armstrong!  - EMTVDesprés d’una setmana amb tres biografies bastant desastroses, avui ho rematem amb la història de la Helen, una nena que per culpa d’una infecció es queda completament cega, sorda i muda quan només té un anyet. Què us sembla? És veritat que la història comença molt malament, però s’ha de dir que remunta quan la Helen rep l’ajuda que necessita i aprèn a comunicar-se tot i els seus impediments. Segurament és la història de superació més poderosa que hem tingut fins ara, i mira que fa uns dies vàrem fer Lance Armstrong!

Després d’una setmana amb tres biografies bastant desastroses, avui ho rematem amb la història de la Helen, una nena que per culpa d’una infecció es queda completament cega, sorda i muda quan només té un anyet. Què us sembla? És veritat que la història comença molt malament, però s’ha de dir que remunta quan la Helen rep l’ajuda que necessita i aprèn a comunicar-se tot i els seus impediments. Segurament és la història de superació més poderosa que hem tingut fins ara, i mira que fa uns dies vàrem fer Lance Armstrong!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!