Video Youtube EL BÚNQUER: Hellé Nice (2x125)

EL BÚNQUER: Hellé Nice (2x125). Compte, no us maregeu amb la biografia d’avui! No, no és sàdica, simplement la vida de la nostra protagonista dóna moltes voltes. Sense cap mena de dubte, l’Hellé Nice és una de les dones més intrèpides que hem tingut fins ara. Primer es va fer ballarina de cabaret, una de les més cotitzades, per acabar sent pilot professional de carreres de l’escuderia Bugatti. L’Hellé Nice representava la dona moderna, la dona sense complexos del segle XX. Llàstima que l’Hellé també va tenir les seves patinades, literalment. Sobretot quan va aparcar el cotxe sobre uns espectadors. - EMTVCompte, no us maregeu amb la biografia d’avui! No, no és sàdica, simplement la vida de la nostra protagonista dóna moltes voltes. Sense cap mena de dubte, l’Hellé Nice és una de les dones més intrèpides que hem tingut fins ara. Primer es va fer ballarina de cabaret, una de les més cotitzades, per acabar sent pilot professional de carreres de l’escuderia Bugatti. L’Hellé Nice representava la dona moderna, la dona sense complexos del segle XX. Llàstima que l’Hellé també va tenir les seves patinades, literalment. Sobretot quan va aparcar el cotxe sobre uns espectadors.

Compte, no us maregeu amb la biografia d’avui! No, no és sàdica, simplement la vida de la nostra protagonista dóna moltes voltes. Sense cap mena de dubte, l’Hellé Nice és una de les dones més intrèpides que hem tingut fins ara. Primer es va fer ballarina de cabaret, una de les més cotitzades, per acabar sent pilot professional de carreres de l’escuderia Bugatti. L’Hellé Nice representava la dona moderna, la dona sense complexos del segle XX. Llàstima que l’Hellé també va tenir les seves patinades, literalment. Sobretot quan va aparcar el cotxe sobre uns espectadors.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!