Video Youtube EL BÚNQUER: Henry Paget (4x60)

EL BÚNQUER: Henry Paget (4x60). Hem decidit acabar la setmana amb una mica d'alegria i portar-vos la història d'en Henry Paget, un aristòcrata britànic que tenia esperit de vedet de vodevil. Sota el seu posat seriós s'hi amagava un autèntic showman que desitjava ser conegut per les seves obres de teatre i, sobretot, pels seus vestits de lluentons, pedres precioses i teles de primera qualitat. Era un home tan obsessionat amb l’estètica que es gastava 3.000 lliures a l’any en calçotets! - EMTVHem decidit acabar la setmana amb una mica d'alegria i portar-vos la història d'en Henry Paget, un aristòcrata britànic que tenia esperit de vedet de vodevil. Sota el seu posat seriós s'hi amagava un autèntic showman que desitjava ser conegut per les seves obres de teatre i, sobretot, pels seus vestits de lluentons, pedres precioses i teles de primera qualitat. Era un home tan obsessionat amb l’estètica que es gastava 3.000 lliures a l’any en calçotets!

Hem decidit acabar la setmana amb una mica d’alegria i portar-vos la història d’en Henry Paget, un aristòcrata britànic que tenia esperit de vedet de vodevil. Sota el seu posat seriós s’hi amagava un autèntic showman que desitjava ser conegut per les seves obres de teatre i, sobretot, pels seus vestits de lluentons, pedres precioses i teles de primera qualitat. Era un home tan obsessionat amb l’estètica que es gastava 3.000 lliures a l’any en calçotets!

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!