Video Youtube EL BÚNQUER: Herbert Mullin (4x120)

EL BÚNQUER: Herbert Mullin (4x120). En Herbert Mullin és el primer assassí en sèrie de la temporada amb cara i ulls! Per fi una mica de serietat! Hem patit molt per arribar fins aquí, però ha valgut la pena; avui us portem el típic boig psicòpata que mata desconeguts per salvar la humanitat. Com un llum de ganxo. En Herbert tenia la teoria que les catàstrofes habituals es podien evitar amb una gran quantitat de sacrificis humans. L’home tenia un bon cacau mental amb les veus del seu cap. - EMTVEn Herbert Mullin és el primer assassí en sèrie de la temporada amb cara i ulls! Per fi una mica de serietat! Hem patit molt per arribar fins aquí, però ha valgut la pena; avui us portem el típic boig psicòpata que mata desconeguts per salvar la humanitat. Com un llum de ganxo. En Herbert tenia la teoria que les catàstrofes habituals es podien evitar amb una gran quantitat de sacrificis humans. L’home tenia un bon cacau mental amb les veus del seu cap.

En Herbert Mullin és el primer assassí en sèrie de la temporada amb cara i ulls! Per fi una mica de serietat! Hem patit molt per arribar fins aquí, però ha valgut la pena; avui us portem el típic boig psicòpata que mata desconeguts per salvar la humanitat. Com un llum de ganxo. En Herbert tenia la teoria que les catàstrofes habituals es podien evitar amb una gran quantitat de sacrificis humans. L’home tenia un bon cacau mental amb les veus del seu cap.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!