Video Youtube EL BÚNQUER: Hildegarda de Bingen (2x158)

EL BÚNQUER: Hildegarda de Bingen (2x158). La Hildegarda era una noia molt arriada: va establir les bases de l'esperanto, era compositora, escrivia llibres, es cartejava amb personatges famosos de l'època. Era una monja que tenia tots els números d'acabar a la foguera. Però, en lloc d'això, s'inventava que tenia visions i que déu li enviava senyals. Aquestes visions li servien per fer una mica el que li donava la gana i tenir a tothom on ella volia. Apreneu les seves tècniques i tot us anirà millor. - EMTVLa Hildegarda era una noia molt arriada: va establir les bases de l'esperanto, era compositora, escrivia llibres, es cartejava amb personatges famosos de l'època. Era una monja que tenia tots els números d'acabar a la foguera. Però, en lloc d'això, s'inventava que tenia visions i que déu li enviava senyals. Aquestes visions li servien per fer una mica el que li donava la gana i tenir a tothom on ella volia. Apreneu les seves tècniques i tot us anirà millor.

La Hildegarda era una noia molt arriada: va establir les bases de l’esperanto, era compositora, escrivia llibres, es cartejava amb personatges famosos de l’època. Era una monja que tenia tots els números d’acabar a la foguera. Però, en lloc d’això, s’inventava que tenia visions i que déu li enviava senyals. Aquestes visions li servien per fer una mica el que li donava la gana i tenir a tothom on ella volia. Apreneu les seves tècniques i tot us anirà millor.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!