Video Youtube EL BÚNQUER: Hosono Masabumi (3x02)

EL BÚNQUER: Hosono Masabumi (3x02). Història de noblesa i honor. De codi samurai i de saber afrontar el teu destí amb dignitat. En aquesta biografia volem mostrar-vos com la cultura occidental no va tenir cap efecte sobre el comportament d'en Hosono, un home amb integritat que va seguir el seu codi ètic fins al final dels seus dies. Pels desconfiats que esteu pensant que és un kamikaze... doncs no, el nostre amic Hosono no té a veure ni amb kamikazes, ni amb la Segona Guerra Mundial ni amb la radioactivitat d'Hiroshima. - EMTVHistòria de noblesa i honor. De codi samurai i de saber afrontar el teu destí amb dignitat. En aquesta biografia volem mostrar-vos com la cultura occidental no va tenir cap efecte sobre el comportament d'en Hosono, un home amb integritat que va seguir el seu codi ètic fins al final dels seus dies. Pels desconfiats que esteu pensant que és un kamikaze... doncs no, el nostre amic Hosono no té a veure ni amb kamikazes, ni amb la Segona Guerra Mundial ni amb la radioactivitat d'Hiroshima.

Història de noblesa i honor. De codi samurai i de saber afrontar el teu destí amb dignitat. En aquesta biografia volem mostrar-vos com la cultura occidental no va tenir cap efecte sobre el comportament d’en Hosono, un home amb integritat que va seguir el seu codi ètic fins al final dels seus dies. Pels desconfiats que esteu pensant que és un kamikaze… doncs no, el nostre amic Hosono no té a veure ni amb kamikazes, ni amb la Segona Guerra Mundial ni amb la radioactivitat d’Hiroshima.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!