Video Youtube EL BÚNQUER: Ilya Ivanovich Ivanov (4x121)

EL BÚNQUER: Ilya Ivanovich Ivanov (4x121). El nostre amic va portar la ciència al límit, es va saltar totes les barreres ètiques i deontològiques, però cal dir que ho va fer per una bona causa: crear un exèrcit invencible d'homes mico comunistes al servei del camarada Stalin. Amb aquesta nova arma secreta, la Unió Soviètica es convertiria en una potència imparable que imposaria una dictadura comunista. Amb els homes mico (àgils com un humà i intel·ligent com un simi) controlant la resta de la població. Un pla que no tenia cap fissura. - EMTVEl nostre amic va portar la ciència al límit, es va saltar totes les barreres ètiques i deontològiques, però cal dir que ho va fer per una bona causa: crear un exèrcit invencible d'homes mico comunistes al servei del camarada Stalin. Amb aquesta nova arma secreta, la Unió Soviètica es convertiria en una potència imparable que imposaria una dictadura comunista. Amb els homes mico (àgils com un humà i intel·ligent com un simi) controlant la resta de la població. Un pla que no tenia cap fissura.

El nostre amic va portar la ciència al límit, es va saltar totes les barreres ètiques i deontològiques, però cal dir que ho va fer per una bona causa: crear un exèrcit invencible d’homes mico comunistes al servei del camarada Stalin. Amb aquesta nova arma secreta, la Unió Soviètica es convertiria en una potència imparable que imposaria una dictadura comunista. Amb els homes mico (àgils com un humà i intel·ligent com un simi) controlant la resta de la població. Un pla que no tenia cap fissura.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!