Video Youtube EL BÚNQUER: Jack Gilbert Graham (4x89)

EL BÚNQUER: Jack Gilbert Graham (4x89). En Jack Gilbert Graham va tenir una infància dura (tampoc us penseu que feia fel·lacions a desconeguts en un cementiri a canvi de diners...), però sí que és veritat que va patir la prematura mort del pare i l'abandonament de la mare. Més endavant, a poc a poc, sembla que la cosa es va encarrilant, la mare torna a aparèixer en escena i intenta comprar l'amor del seu fill, llàstima que el mal ja estigui fet, en Jack no toca ni quarts ni hores i, en aquest punt de la història, es dedica a estafar les asseguradores amb incendis i accidents provocats per ell mateix. - EMTVEn Jack Gilbert Graham va tenir una infància dura (tampoc us penseu que feia fel·lacions a desconeguts en un cementiri a canvi de diners...), però sí que és veritat que va patir la prematura mort del pare i l'abandonament de la mare. Més endavant, a poc a poc, sembla que la cosa es va encarrilant, la mare torna a aparèixer en escena i intenta comprar l'amor del seu fill, llàstima que el mal ja estigui fet, en Jack no toca ni quarts ni hores i, en aquest punt de la història, es dedica a estafar les asseguradores amb incendis i accidents provocats per ell mateix.

En Jack Gilbert Graham va tenir una infància dura (tampoc us penseu que feia fel·lacions a desconeguts en un cementiri a canvi de diners…), però sí que és veritat que va patir la prematura mort del pare i l’abandonament de la mare. Més endavant, a poc a poc, sembla que la cosa es va encarrilant, la mare torna a aparèixer en escena i intenta comprar l’amor del seu fill, llàstima que el mal ja estigui fet, en Jack no toca ni quarts ni hores i, en aquest punt de la història, es dedica a estafar les asseguradores amb incendis i accidents provocats per ell mateix.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!