Video Youtube EL BÚNQUER: Jack Lucas (2x168)

EL BÚNQUER: Jack Lucas (2x168). Prepareu-vos per conèixer l'heroi americà definitiu. No és broma, la història d'en Jack Lucas va inspirar el personatge de Marvel Prepareu-vos per conèixer l'heroi americà definitiu. No és broma, la història d'en Jack Lucas va inspirar el personatge de Marvel "el Capità Amèrica". Durant la campanya del Pacífic, en Jack, tot i la seva joventut, va demostrar ser un marine de cap a peus. Més concretament a la batalla d'Iwo Jima, on es va llançar sobre una granada per salvar els seus companys. En Jack estava fet d'una altra pasta i va sobreviure. Això no és tot, mesos després es va llençar des d'un avió i no se li va obrir el paracaigudes. El tema de la granada, és ser un valent, el tema del paracaigudes, és tenir mala sort.

Prepareu-vos per conèixer l’heroi americà definitiu. No és broma, la història d’en Jack Lucas va inspirar el personatge de Marvel “el Capità Amèrica”. Durant la campanya del Pacífic, en Jack, tot i la seva joventut, va demostrar ser un marine de cap a peus. Més concretament a la batalla d’Iwo Jima, on es va llançar sobre una granada per salvar els seus companys. En Jack estava fet d’una altra pasta i va sobreviure. Això no és tot, mesos després es va llençar des d’un avió i no se li va obrir el paracaigudes. El tema de la granada, és ser un valent, el tema del paracaigudes, és tenir mala sort.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!